Verzuimbegeleiding

Laat de regels en protocollen maar aan ons over. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de ins- en outs van het verzuimproces.

We beginnen met de basis: Verzuimregels, een risico-inventarisatie & evaluatie en een goede bedrijfsarts. Vervolgens kijken we naar werktevredenheid, motivatie, betrokkenheid, normen en waarden.

Vitaliteit en gezondheid van de werknemer staan hierbij voorop. We concentreren ons op de mogelijkheden in plaats van ons blind te staren op de beperkingen. We denken graag met je mee en kijken verder: ziekte komt nooit zomaar.

We zijn bekend met de nieuwste inzichten en kennis op het gebied van voeding, aanvullende geneeswijzen en geestelijk gezondheid. 

Spoor 2 begeleiding

Je staat er niet alleen voor.

Als jij en je werknemer niet meer met elkaar door kunnen binnen je bedrijf, wat dan? Soms wordt dit tijdens het re-integratieproces duidelijk.

Dan starten we een re-integratietraject spoor 2. Volgens de Wet is de werkgever, tijdens de re-integratie, verantwoordelijk voor ondersteuning van de werknemer in het zoeken naar een andere werkkring. Gelukkig sta je er niet alleen voor, wij staan naast je en zoeken samen met jou naar een goede oplossing.

Intakefase

Begeleiding Spoor 2

verzuimapplicatie

Onze klanten gebruiken De Verzuimapplicatie. Op deze manier heb je op elk moment inzicht in je dossier, documenten, verzuim en poortwachter acties. Deze kan zowel in de browser als in een app gebruikt worden.