Verzuimbegeleiding

Laat de regels en protocollen maar aan ons over. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de ins- en outs van het verzuimproces.

We beginnen met het verzuimprotocol, een risico-inventarisatie & evaluatie en een goede bedrijfsarts. Vervolgens kijken we naar werktevredenheid, motivatie, betrokkenheid, normen en waarden.

Vitaliteit en gezondheid van de werknemer staan hierbij voorop. We concentreren ons op de mogelijkheden in plaats van ons blind te staren op de beperkingen. We denken graag met je mee en kijken verder: ziekte komt nooit zomaar.

We zijn bekend met de nieuwste inzichten en kennis op het gebied van voeding, aanvullende geneeswijzen en geestelijk gezondheid. Een stap gemaakt vanuit eigen overtuiging is namelijk de meest krachtige stap voorwaarts.

Outplacement op interimbasis

Op basis van 2 stappen

Intakefase

Oplossingen

Outplacement

…Als jij en je werknemer niet meer met elkaar door kunnen binnen je bedrijf, wat dan? Soms wordt dit tijdens het re-integratieproces duidelijk. 

Dan starten we re-integratiespoor 2. Volgens de Wet is de werkgever verantwoordelijk voor ondersteuning van de werknemer in het zoeken naar een andere werkkring. Gelukkig staat je er niet alleen voor, wij staan naast je en zoeken samen met jou naar een goede oplossing.

Je staat er niet alleen voor

Outplacement in 3 stappen.

2

Beroepenoriëntatie

talenten inventariseren en testen afnemen. Een bijzonder proces wat op maat gemaakt wordt.

1

Voorbereiding

Aanleiding tot gesprek, wensen en budget.  

3

Gerichte toeleiding

Klaarstomen om de arbeidsmarkt weer op te gaan door opstellen van cv, sollicitatiebrief, trainingen en het creëren van profielschetsen.

verzuimapplicatie

Veel van onze klanten gebruiken de Verzuimapplicatie. Op deze manier heb je op elk moment inzicht in je dossier, documenten, verzuim en poortwachteracties. Deze kan zowel in de browser als in een app gebruikt worden.

BravenboerZW

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden